Nieuwe website voor Moeder & Kindcentrum van Bravis

Nieuwe website voor Moeder & Kindcentrum van Bravis

Het Moeder & Kindcentrum van het Bravis ziekenhuis heeft een nieuwe website! Deze is bedoeld voor ouders die in het MKC willen of moeten bevallen. Op de nieuwe site staan veel filmpjes, er zijn nieuwe onderdelen aan toegevoegd en hij is heel gebruiksvriendelijk.

Het Moeder & Kindcentrum (MKC) is in 2015 geopend. De oude website dateerde ook van dat jaar en was inmiddels verouderd. De afgelopen 9 maanden is hard gewerkt aan de nieuwe site. En vandaag, 27 januari, is de geboorte een feit. Hij staat online!

Wat is er veranderd?

Informatie over kinderwens, zwangerschap, bevalling, kraamtijd en nazorg is nu gemakkelijk te vinden via de home page. En onderdelen zoals folders en de agenda zijn in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast worden nu ook de geboortecijfers van het Moeder & Kindcentrum getoond. Zo is onder andere te zien hoeveel kinderen er in een maand geboren worden en hoeveel bevallingen er in het afgelopen jaar hebben plaats gevonden.

Een ander nieuw onderdeel op de MKC website is de mogelijkheid om een review te plaatsen door patiënten en bezoekers. En…nieuwe, kersverse ouders kunnen een foto van hun pas eboren kindje plaatsen. Hoe leuk is dat!